top of page

Site-ul www.projectbeauty.ro este deținut și administrat de compania DIASAN MEDICAL S.R.L., cu sediul social în BUCURESTI, str. Ductului, nr. 6, sector 1, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 40 / 19095 / 14.11.2005, Cod Unic de Inregistrare 18127261/14.11.2005.

 

Prin utilizarea site-ului și/sau al oricărui serviciu oferit, se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare ale site-ului.

 

Toate drepturile, inclusiv drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website și la conținutul său, sunt destinate sau licențiate de către DIASAN MEDICAL S.R.L., ori utilizate de DIASAN MEDICAL S.R.L. în conformitate cu prevederile legale aplicabile, ori cu permisiunea deținătorului drepturilor de autor. Nu aveți dreptul de a copia, reproduce, republica, descărca sau transmite niciun fel de text, imagine sau grafică, logo, pentru niciun scop public ori comercial, fără acordul prealabil al DIASAN MEDICAL S.R.L. sau al deținătorului drepturilor de autor.

 

DIASAN MEDICAL S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea sau integritatea conținutului de pe această platformă. Acest site și materialele, informațiile, serviciile și produsele din acest site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică și link-uri, sunt puse la dispoziția dvs. ca atare, fără nicio garanție expresă sau tacită.

 

Administratorul site-ului nu garantează că funcționarea site-ului va fi neîntreruptă sau lipsită de erori, că defecțiunile vor fi corectate sau că website-ul său este lipsit de viruși sau alte softuri dăunătoare.

 

Informațiile oferite de dvs. prin intermediul site-ului, ca de exemplu, dar fără a se limita la, completarea formularelor de contact sau de programări, vor reprezenta consimțământul dvs. pentru folosirea datelor personale în scopul contactării. Totodată, sunteți de acord că sunteți responsabil pentru orice materiale sau informații pe care le transmiteți, acestea incluzând legalitatea și relevanța. Nu sunteți autorizat să transmiteți, distribuiți sau publicați prin intermediul site-ului conținut licențios, defăimător, obscen, abuziv sau ilegal.

 

Dispoziții finale

DIASAN MEDICAL S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre acești termeni și condiții prin postarea online a modificărilor.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții și/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetați folosirea acestui site imediat.

Pentru orice informație, întrebări sau neclarități, vă rugăm să luați legătura cu noi pe e-mail, la adresa office@projectbeauty.ro.

DIASAN MEDICAL S.R.L.

Project Beauty by Ruxandra Sinescu

bottom of page