top of page

Augmentarea mamara

Augmentarea mamara – sau marirea de sani – este o interventie chirurgicala care modifica dimensiunile sau forma sanilor cu ajutorul unor implanturi siliconice sau saline. Exista mai multe motive care pot determina o pacienta sa isi doreasca o marire de sani:


– in scop pur estetic;


– pentru corectia unei asimetrii vizibile intre cei doi sani;


– pentru corectia sanilor lasati;


– pentru reconstructia unuia sau ambilor sani dupa alte operatii

B61A0645.jpg

Reductia mamara

Dr. Sinescu si echipa au realizat cu succes numeroase reductii de san. Interventia chirurgicala consta in indepartarea excesului de tesut glandular mamar, grasime și piele de la nivelul sanilor foarte mari, grei sau ptozai.

 

Procedura se indica in general in urmatoarele situatii:


– reducerea sau eliminarea unor probleme medicale cauzate de volumul mare al sanilor


– echilibrarea volumului sanilor cu statura pacientei


– accentuarea increderii in sine prin ameliorarea aspectului sanilor

slide background 1 blue png.png

Mastopexia


Liftingul mamar sau mastopexia este o interventie chirurgicala care ridica si modeleaza sanii ptozati.

 

Ptoza mamara poate aparea dupa sarcina si alaptare, modificari ale greutatii corporale sau ca parte a procesului normal de imbatranire.

 

Exista de asemenea paciente cu predispozitie genetica catre ptoza.

 

Procedura poate reduce si dimensiunile areolei.

reconstructia-sanului.jpg

Reconstructia de san

In aceasta epoca, marcata de descoperiri medicale si de progres tehnologic, chirurgul plastician are posibilitatea sa creeze un san care sa se asemene suficient, atat ca forma, cat si ca volum, cu un san natural.

 

Exista mai multe modalitati prin care reconstructia de san poate fi realizata: utilizand exclusiv tesut propriu al pacientei, folosind exclusiv dispozitive sintetice sau o combinatie a celor doua. Primul pas in reconstructia sanului este recrearea anvelopei si a volumului, fie imediat, in acelasi timp operator cu mastectomia, fie ulterior.

 

Urmeaza apoi reconstructia mamelonului, recrearea areolei si simetrizarea sanului restant.

Tot acest sir de interventii efectuate dupa o mastectomie este complex si provocator, insa creste dramatic calitatea vietii pacientelor diagnosticate si tratate de cancer de san.

 

Dr. Sinescu este specializata in toate aspectele reconstructiei de san, iar cu indrumarea si suportul intregii noastre echipe, pacientele pot alege solutii individualizate, interventii sigure si rezultate predictibile.

B61A0644.JPG

Remodelarea Corporala Postnatala

Multe dintre pacientele noastre mamici doresc o transformare personala pentru a reduce modificarile fizice nedorite aparute dupa sarcina, nastere si alaptare.

 

Indiferent de varsta, acestea impartasesc un obiectiv comun: de a isi recapata increderea in corpurile lor.

 

In acest scop, oferim pacientelor noastre o solutie completa: remodelarea corporala postnatala, numita si mommy makeover.

slide background 1 blue png.png

Chirurgia Complexului Areolo-Mamelonar

Medicii nostri sunt specialisti in corectarea chirurgicala a mameloanelor mari, lungi sau lasate si in reducerea areolelor prea mari sau “pufoase”, imbunatatind astfel aspectul estetic al sanului.

bottom of page