top of page
slide background 1 blue png.png
pb just logo white.png

Blefaroplastia

Ridicarea pleoapelor indeparteaza excesul de grasime si piele de pe pleoapele superioare si inferioare, corectand aspectul „cazut” al pleoapei superioare si reducand „pungile” de sub ochi. In acest moment, chirurgia pleoapelor este una dintre cele mai populare proceduri efectuate de medicii nostri.

 

Cu toate acestea, este important sa stiti ca nu va corecta ridurile cunoscute ca „laba-gastei”, nu va sterge cearcanele, nu va ridica sprancenele si nu va elimina caracteristicile etnice sau rasiale.

 

Echipa noastra trateaza cu succes si ectropionul sau entropionul si are o vasta experienta in diagnosticarea si tratarea cancerelor de piele.

B61A0762%2520ps_edited_edited.jpg

Rinoplastia

Chirurgii nostri realizeaza, cu ajutorul rinoplastiei, remodelarea cosmetica a nasului, imbunatatind astfel aspectul general al fetei.

 

Aceasta procedura este utilizata si in scop reconstructiv, pentru a corecta leziunile traumatice, malformatiile congenitale si problemele de respiratie. Este cea mai ceruta interventie de chirurgie estetica in zilele noastre.

otoplastie.jpg

Otoplastia

Operatia la nivelul urechii, cunoscuta sub numele de otoplastie, este de obicei efectuata in practica noastra pentru a fixa urechile proeminente mai aproape de cap sau pentru a reduce dimensiunea urechilor sau a lobilor urechii. In majoritatea cazurilor, interventia chirurgicala este efectuata la copiii cu varste cuprinse intre patru și paisprezece ani.

 

Din moment ce urechile sunt aproape complet dezvoltate pana la varsta de patru ani, nu exista nici un motiv sa așteptati pana cand un copil este mai mare pentru a efectua procedura. Otoplastia la adulti este, de asemenea, posibila și, in general, nu exista riscuri suplimentare.

 

Medicii nostri vor face tot posibilul pentru a va oferi o procedura sigura si confortabila cu rezultatul dorit.

B61A0432%20ps_edited.jpg

Liftingul facial

Un lifting facial sterge cele mai vizibile semne ale imbatranirii pe cele doua treimi inferioare ale fetei, indepartand pielea laxa si tensionand muschii si structurile de sustinere pentru a oferi un aspect intinerit; poate imbunatati si imaginea de sine.

Liftingul frontal

Un lifting frontal, denumit si lifting sprancenos, aduce un aspect mai proaspat si reintinerit zonei de deasupra ochilor, adesea una dintre primele regiuni ale fetei pe care se vede trecerea anilor. Astfel, se pot corecta sprancenele “cazute” si se pot reduce atat liniile orizontale, cat si cele vertical care apar adesea pe frunte.

B61A0178%20ps_edited.jpg

Liposuctia cervicala

Inaintarea in varsta aduce adesea schimbari care nu reflecta modul in care ne vedem noi insine. Pielea poate incepe sa se lase. Volumele faciale se modifica, aparand adesea regiuni “de exces”, nu acolo unde ni le-am dori.

 

Gatul si linia mandibulara, care pana mai ieri pareau tinere si vibrante, acum sunt “pline” si neregulate. Nimeni nu are un glob de cristal, dar, privindu-ne parintii si bunicii, putem sa ne imaginam propriul viitor din punct de vedere estetic.

Liposculptura fetei si gatului se realizeaza folosind sonde speciale, concepute pentru structuri delicate, si poate restabili conturul, forma si tonusul extremitatii cefalice. Inciziile si recuperarea minime pot duce laimbunatatiri spectaculoase cu ajutorul acestei tehnici specializate.

 

Liposuctia poate fi utilizata singura sau impreuna cu alte proceduri, cum ar fi transferul cosmetic de grasime, liftingul facial sau cervical, blefaroplastia sau procedurile laser pentru rezultate armonioase.

slide background 1 blue png.png

Liftingul cervical

Liftingul cervical este o procedura chirurgicala populara, conceputa pentru a intinde structurile lipsite de elasticitate (piele si muschi) de la nivelul liniei mandibulare si gatului.

 

Pe masura ce o persoana imbatraneste, adesea pielea devine laxa, muschii isi pierd din tonus, iar grasimea in exces creste. Interventia chirurgicala la nivelul gatului trateaza muschiul numit platysma, care se intinde de la clavicula pana spre mandibula, astfel incat sa obtinem un aspect natural, dar intinerit al regiunii cervicale anterioare.

B61A0004%20ps3_edited.jpg

Implanturile faciale

Implanturile faciale sunt plasate chirurgical in anumite zone ale fetei, pentru a defini linia maxilarului sau a augmenta barbia, astfel incat pacientul sa obtina trasaturi simetrice si echilibrate.

 

Putem, de asemenea, sa corectam chirurgical barbia prin proceduri la nivelul mandibulei.

 

Puteti decide impreuna cu echipa noastra care este optiunea potrivita pentru dumneavoastra astfel incat rezultatul sa fie sigur si satisfacator.

slide%20background%202%2072%20dpi%20purp

Transferul cosmetic de grasime

Ati dorit vreodata sa luati grasime dintr-o parte a corpului unde va deranjeaza si sa o deplasati undeva mai folositor?

Datorita progreselor medicale recente, acest proces este de fapt o optiune simpla si eficienta pentru intinerirea fetei, augmentarea sanilor si conturul corpului.

 

Chirurgii nostri plasticieni se specializeaza in transferul de grasime si il ofera ca alternativa naturala la fillere sau implanturi faciale.

bottom of page