top of page
slide%20background%202%2072%20dpi%20purp
pb just logo white.png

Abdominoplastia

Daca ati pierdut semnificativ in greutate, fie dupa sarcina, fie prin exercitii fizice si prin modificari ale dietei, excesul de piele si muschii abdominali slabiti va pot afecta increderea in sine.

 

Chirurgii nostri sunt specializati in procedurile de conturare a corpului, cum ar fi abdominoplastia, efectuand un numar mare de interventii chirurgicale de acest gen, si vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a determina daca sunteti un bun candidat chirurgical.

slide background 1 blue png.png

Liposuctia

VASERlipo este o tehnica revolutionara pentru indepartarea grasimii excesive si nedorite de pe abdomen, solduri, coapse, brate, spate, genunchi, gat si barbie. Aceasta forma de liposuctie poate reduce si aspectul celulitei.

 

Spre deosebire de tehnicile traditionale, liposuctia VASER vizeaza celulele grase fara a distruge tesuturile inconjuratoare. Aceasta abordare mai putin agresiva este mai precisa, are rezultate exceptionale si o perioada mult mai rapida de recuperare.

slide%20background%202%2072%20dpi%20purp

Brahioplastia

Pielea partii superioare a bratului poate deveni laxa si lipsita de fermitate, pe masura ce imbatranim si luam in greutate.

 

Un lifting de brat, cunoscut si sub denumirea de brahioplastie, indeparteaza tegumentul si depunerile de grasime in exces de la acest nivel. Uneori procedura poate fi combinata cu liposuctia, pentru rezultate optime.

lifting-de-coapse.jpg

Liftingul de coapse

Un lifting de coapse elimina excesul de piele si grasime si contureaza suprafata coapsei superioare. Este deosebit de eficient pentru eliminarea tegumentului lax, cu aspect de „coaja de portocala”.

 

In multe cazuri, medicii nostri combina ridicarea coapselor cu liftingul fesier, care elimina excesul de grasime si de piele din zona feselor.

lifting-fesier..jpg
pb just logo white.png

Liftingul fesier

“ascensiune braziliana” este o procedura chirurgicala care mareste si/sau modeleaza fesele cu grasime proprie pentru un aspect mai pronuntat si mai voluminos.

 

Procedura este deosebit de eficienta atunci cand este prezent aspectul de „coaja de portocala” al pielii sau cand fesele sunt plate sau subdimensionate.

 

In multe cazuri, liftingul brazilian se realizeaza in asociere cu alte proceduri de conturare a corpului, cum ar fi liposuctia, abdominoplastia, remodelarea corporala postnatala sau ascensionarea coapselor.

remodelare-corporala-inferioara.jpg
pb just logo white.png

Remodelarea corporala inferioara

Aceasta procedura retuseaza coapsele si fese prin indepartarea excesului de tesut de pe soldurile laterale si coapsele interioare, ajutandu-va sa va finalizati transformarea dupa o pierdere semnificativa in greutate.

 

Chirurgii nostri combina adesea o abdominoplastie sau o liposuctie pentru a elimina pielea laxa si neatragatoare.

transferul-cosmetic-de-grasime-corp (1).
pb just logo white.png

Transferul

cosmetic de grasime

Ati dorit vreodata sa luati grasime dintr-o parte a corpului unde va deranjeaza si sa o deplasati undeva mai folositor?

Datorita progreselor medicale recente, acest proces este de fapt o optiune simpla si eficienta pentru intinerirea fetei, augmentarea sanilor si conturul corpului. Chirurgii nostri plasticieni se specializeaza in transferul de grasime si il ofera ca alternativa naturala la fillere sau implanturi faciale.

chirurgia-postbariatrica.jpg
pb just logo white.png

Chirurgia postbariatrica

Pierderea semnificativa in greutate este o realizare personala majora, care adesea starneste complimente de la prieteni impresionati de angajamentul și taria dumneavoastra.

 

Desi laudele fac bine, s-ar putea sa fiti conștient apoi de corpul dumneavoastra, deoarece excesul de tegument – intins initial pana la punctul in care nu se poate restrange dupa slabire – se rasfrange peste talie ca un balon dezumflat.

slide background 1 blue png.png

Implanturile corporale

Cand dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a obtine forma si conturul dorit pentru anumite zone ale corpului, puteti imbunatati chirurgical aspectul local cu implanturi corporale. Implanturile pot fi folosite in zone precum gambele, bratele – bicepsii, fesele sau pectoralii.

 

In unele cazuri, implanturile corporale sunt folosite pentru a corecta deformarile cauzate de afectiuni care afecteaza cresterea musculara, cum ar fi poliomielita, spina bifida sau sindromul Poland.

slide%20background%202%2072%20dpi%20purp

Omfaloplastia

Desi omfaloplastia este intotdeauna parte a abdominoplastiei, sunt pacienti care isi doresc un aspect diferit al ombilicului in lipsa oricarei interventii chirurgicale abdominale extinse.

 

Forma ombilicului este determinata la nastere, dar se poate schimba in timp din cauza modificarilor de greutate, a sarcinii sau a herniilor ombilicale.

 

Medicii nostri va pot oferi cu usurinta un ombilic estetic, fie ca vorbim despre transformarea unui ombilic protruzionat intr-unul plat sau despre crearea unui ombilic orizontal sau in forma de “T”.

bottom of page