top of page
ginecomastia.jpg
pb just logo white.png

Ginecomastia

Unii barbati au glandele mamare proeminente, fie din cauza cresterii in greutate, fie ca urmare a unei afectiuni genetice numite ginecomastie.

 

Chirurgia mamara masculina este o procedura sigura si eficienta care are ca rezultat micsorarea dimensiunilor sanilor si imbunatatirea aspectului regiunii pectorale.

remodelare-corporala-masculina.jpg

Remodelarea corporala masculina

Cui nu-i place aspectul de “pachetele” pe abdomen? Din punct de vedere antropologic, suntem atrasi de aceasta imagine, deoarece un abdomen sculptat este perceput ca un semn universal de virilitate si, prin urmare, de capacitate crescuta de a contribui la supravietuirea speciei!

 

Majoritatea dintre noi știe doar ca arata bine!

implanturi-corporale-barbati.jpg

Implanturi corporale masculine

Cand dieta si exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a obtine forma si conturul dorit pentru anumite zone ale corpului, puteti imbunatati chirurgical aspectul local cu implanturi corporale. Implanturile pot fi folosite in zone precum gambele, bratele – bicepsii, fesele sau pectoralii. In unele cazuri, implanturile corporale sunt folosite pentru a corecta deformarile cauzate de afectiuni care afecteaza cresterea musculara, cum ar fi poliomielita, spina bifida sau sindromul Poland.


Implanturile gambiere sunt utilizate pentru a corecta deficientele in tonusul si conturul muscular, pentru a adauga volum sau a crea un echilibru anatomic. Cu implanturile de biceps, zona superioara a bratului beneficiaza de muschi definiti si “lucrati”. Implanturile fesiere sunt folosite in principal de femei pentru a imbunatati aspectul, dimensiunea si conturul muschilor glutei.

 

Un implant pectoral este potrivit pentru barbatii care doresc sa formeze, sa mareasca sau sa-si sustina muschii pieptului care nu au raspuns la exercitiile de ridicare de greutati.

bottom of page